Gebruiksaanwijzing Gardenia fruit gel tattoos

Natuurlijke Gardenia fruit gel tattoo; deze blijft tot 2 weken zitten!
Deze tattoo is geen sticker. De versiering is in de vorm van een gel die je op je huid "stempelt". Deze gel laat na 24-48 uur een donkerblauwe/zwarte kleur achter op je huid. Afhankelijk van de plaats waar je deze aanbrengt. blijft het tussen de 1 en 2 weken zitten. 
Gardenia is een vrucht uit dezelfde familie als de jagua vrucht. Gardenia komt uit Zuidoost-Azië en bevat net zoals jagua het stofje "genipin". De gardenia tattoos zijn 100% natuurlijk en dus geschikt voor iedereen en alle leeftijden.

Mocht je allergisch zijn voor bessen, citrusvruchten of tropische vruchten, dan is het wel aan te raden om eerst een klein testje te doen door bv een stipje aan te brengen. 

Instructies:

  1. Let op bij het openmaken: zorg dat de beschermfolie van de tattoos niet aan de plakstrip van de verpakking blijft kleven!
  2. Knip de gewenste figuren uit.
  3. Verwijder de transparante beschermfolie.
  4. Breng de tattoo aan op de huid met de gel-kant (lichte kant) omlaag.
  5. Maak de tattoo goed nat d.m.v. een nat doekje.
  6. De gel zit vrijwel direct op je huid dus je kunt na enkele seconden het transferpapier verwijderen.
  7. Laat het 10-15 minuten drogen. Je zult nu nog (bijna) niks zien, de kleur ontwikkelt zich in de komende 24 tot 48 uur.

- Let op: mocht je de tattoos op je hand aanbrengen, dan is het aan te raden om de tattoo te bedekken met bv. een pleister als je een kleine tattoo hebt, of een sok om je hand heen doen. Mocht je op je hand liggen met je gezicht, dan kan de tattoo namelijk nog afgeven. 
- De gel trekt in de huid en je tattoo is hierdoor gewoon water doorlatend. Dit betekent dat je hier wél een geldige wudhu mee kunt verrichten (islamitische wassing voor het bidden). 

- Afhankelijk van de plek waar je de tattoo aanbrengt, kan het tot max. 2 weken blijven zitten (bv vingers 5-7 dagen, handrug 8-10 dagen, pols en verder 10+ dagen). Dit zijn uiteraard slechts indicaties.

 

For English how to apply: watch the video
in addition:
- if you're allergic to kiwi's or berries, you migh want to do an allergy test by applying one small tattoo first. 
- the tattoos will stay around 5-7 days on the fingers, up to max 2 weeks on other parts of the body
- if you're applying shortly before going to bed, it's better to cover the tattoo, as it still might smudge 
- the gardenia gel stains the skin and it's water permeable. This means you can still make a valid wudhu