Contract

Lieve bride to be,

Leuk dat je je boeking wilt vastleggen! Hieronder zie je een voorbeeld contract, zodat je een goed beeld krijgt van hoe ik te werk ga.
Ben je al op de hoogte van de tarieven? Zo niet, neem dan een kijkje op lovehenna.nl/pages/tarieven 
Let op: ik ben te boeken met een eindtijd van max 18.00 uur en ik werk alleen op ladies-only gelegenheden. 

Om je boeking vast te leggen: 
1. Lees dit eerst goed door; 
2. Is alles voor jou duidelijk en akkoord? Maak dan een aanbetaling van €50,- over naar NL54INGB0006777214 Tnv Love Henna, onder vermelding van je naam en boekingsdatum.
Je kunt ook gebruik maken van deze betaallink:
https://www.ing.nl/payreq/m/?trxid=VyHcKUTEQzX8m54lU6PpnftpzgNXdZ5J
3. daarna kun je via het invulformulier onderaan deze pagina jouw gegevens invullen en de boeking bevestigen.    
4. Nadat je dit hebt gedaan, komt jouw aanvraag bij mij binnen en staat jouw datum direct vast. Binnen 5 dagen ontvang je nog een bevestiging per mail. 
LET OP: graag de aanbetaling en het doorgeven van je gegevens tegelijk doen :) Indien je dit op verschillende dagen doet dan wordt het onoverzichtelijk voor mij.
Nogmaals: lees alles goed door, ook de voorwaarden m.b.t. de aanbetaling. Ik wijk niet van mijn voorwaarden af. 

_______________________________________________________________

Lieve ...,

Bedankt voor je boeking bij Love Henna.

AFSPRAAKDETAILS (je gegevens niet hier invullen maar helemaal onderaan de pagina svp)
Naam: 
Datum:
Adres: 
Tel nr: 
Tijdstip: 
Gewenste optie/pakket:  
Benodigde duur bruidshenna: 

KOSTEN & AANBETALING
Bruidshenna €
Reiskosten: €
Totaal: €
Reeds aanbetaald: €50, dus resterend: €
Eventuele bijkomende kosten: wachttarief, parkeerkosten, gastenhenna
Het te betalen bedrag mag uiterlijk op de hennadag overgemaakt worden op rekeningnummer NL54INGB0006777214 tnv Love Henna.

BENODIGDHEDEN
Wat heb ik (van jou) nodig:
- voldoende ruimte en licht! ik lever graag mooi werk en dit wordt lastig indien er bijvoorbeeld teveel om ons heen gebeurt waardoor één van ons beweegt.
- een krukje/poef/stoel waar ik op kan zitten, het liefst even hoog, of iets lager dan hetgeen waar jij op zit.

VOORZORG
• zorg dat de huid schoon en vetvrij is, dus niet insmeren met crème, geen makeup resten, etc., anders pakt de henna niet goed
• het beste is ook om de huid te ontharen (dus ook de armen); indien je veel haar hebt gaat de henna op de haartjes liggen ipv echt op de huid
• zorg er natuurlijk voor dat je naar de wc geweest bent
• harsen, nagels laten zetten, sauna/hammam & zonnebank: vooraf doen, dit is niet handig nadat je de henna al hebt laten zetten dus doe dit vooraf. 

NAZORG
De kleur en houdbaarheid van je hennaversiering hangt af van verschillende factoren, zoals je lichaamstemperatuur, welk gedeelte van het lichaam er versierd is, hoe lang je de hennapasta laat zitten en hoe je het verwijdert. Gemiddeld heeft een hennaversiering 5 à 6 dagen een goede kleur en begint het daarna te vervagen. Na ongeveer 2 weken is het weg. Wanneer je onderstaande nazorg tips juist opvolgt, zal de henna resulteren in een mooie dieprode/roodbruine kleur.
• op de henna kan citroensap met suiker worden aangebracht, zodat de henna zich beter hecht op de huid; dit is niet noodzakelijk voor de kleur, aangezien mijn henna al op basis van citroensap is gemaakt, maar ik spray dit er wel op zodat de henna mooier opdroogt (en niet doffig), voor de fotos. En zodat het niet te snel afbrokkelt.
• houd de plek waar de henna zit, zo lang mogelijk warm en laat het minimaal 3 uurtjes inwerken (maar hoe langer hoe beter); alhoewel ik niet aanraad om ermee te slapen! Je kunt, vooral in warmte, gaan zweten waardoor de henna weer vochtig wordt en vlekken achterlaat.
• haal de henna er niet af met water, maar schraap het er gewoon af. Je kan evt olijfolie gebruiken zodat het er makkelijker af gaat;
• probeer vervolgens zo lang mogelijk water te vermijden;
• de kleur van de henna blijft zich ontwikkelen tot 48 uur na het aanbrengen.
• probeer hierna ook chemicaliën zoals schoonmaakmiddelen en chloor te vermijden. Dus ook bv. zwemmen, hierdoor gaat de henna sneller weg.
Wanneer je deze nazorg tips juist opvolgt, zal de henna resulteren in een dieprode/roodbruine kleur.

Algemene voorwaarden bruids- en party henna
Love Henna

 

1.KOSTEN & AANBETALING
1.1.1 De kosten voor de gewenste diensten dienen uiterlijk op de boekingsdatum te worden voldaan. Dit kan bij voorkeur middels een overboeking. Contant is eventueel ook mogelijk.
1.1.2 In de volgende gevallen kan er sprake zijn van bijkomende kosten: extra hennaversieringen, parkeerkosten en wachttarief (zie 3.3)

1.2.2 Eenmalig de datum verplaatsen kan kosteloos. Dit geldt alleen als de verplaatsing tijdig (meer dan 60 dagen van tevoren) wordt doorgegeven én als ik ook nog vrij ben op de datum. Ben ik niet vrij, dan zal ik uiteraard mijn best doen om andere opties te geven (vroeger of later of een dag ervoor/erna etc). Mochten we daar allemaal niet uitkomen, dan heb je helaas geen recht op teruggave van de aanbetaling.
1.2.3 De aanbetaling is niet overdraagbaar naar derden.
1.2.3 Bij annulering minder dan 45 dagen van tevoren, worden er annuleringskosten in rekening gebracht van €150,-. Dit bedrag staat los van de aanbetaling.
Bij annulering minder dan 15 dagen van tevoren wordt het volledige afgesproken bedrag in rekening gebracht.

2. BENODIGDHEDEN
Wat heb ik van jou nodig:
2.1 Voldoende ruimte en licht! ik lever graag mooi werk en dit wordt lastig indien er bijvoorbeeld teveel om ons heen gebeurt waardoor één van ons beweegt.
2.2 een krukje/poef/stoel waar ik op kan zitten, het liefst even hoog, of iets lager dan hetgeen waar jij op zit.
2.3 Houd er rekening mee dat je tijdens het henna zetten nogal stil dient te zitten. Ook heb je wel wat concentratie en aandacht nodig omdat je bijvoorbeeld je handen goed open moet houden wanneer er henna wordt aangebracht op de handpalmen of vingers.

3. MIJN WERKWIJZE, WERKTIJDEN EN HENNA
3.1 De hennapasta maak ik thuis klaar en neem ik zelf mee. Ik werk met biologische hennapoeder en deze mix ik met citroensap en essentiële oliën (tea tree, eucalyptus en kajapoet olie). Je hebt dus de garantie dat er geen chemisch spul wordt gebruikt en dat alles 100% natuurlijk en vers is.
3.2 De designs die je voor jouw bruidshenna wenst kun je mij het beste enkele dagen van tevoren doorgeven dmv foto’s, en anders op de hennadag zelf. Houd er hierbij svp rekening mee dat foto’s nooit exact gekopieerd kunnen worden.
3.3 Op het afgesproken tijdstip ben ik aanwezig. Uiteraard verwacht ik dat we dan snel kunnen beginnen, het liefst binnen 15 minuten na mijn aankomst. Let op: bij uitloop worden er extra kosten in rekening gebracht, namelijk voor elk kwartier €20,-. Voor het eerste kwartier betaal je geen extra kosten; maar bij een half uur wachten betaal je €20 en bij elk extra kwartier nog eens €20,-.
Deze kosten zijn uiteraard te voorkomen door op tijd te beginnen! Heb je dus nog afspraken (nagels laten doen, visagiste, jurk ophalen, levering bruidsbank etc) voordat je met mij hebt afgesproken? Plan dan zeker extra uitlooptijd in. Houd er bij uitloop ook rekening mee, dat ik eventuele extra dingen (zoals gastenhenna) wellicht niet meer kan doen.
3.4 De onderkant van de voeten zit niet inbegrepen bij de bruidshenna. Wil je dit ook door mij laten doen, dan kost het €20,- extra (vol 'gesmeerde' henna) of €75 (versiering).

4.GASTENHENNA
Gastenhenna oftewel Party henna houdt in dat er meerdere personen een simpele tot medium versiering laten plaatsen op hun hand(en).
4.1 Gastenhenna wordt alleen gedaan indien dit van tevoren is aangegeven en besproken. Is dit niet het geval, dus het wordt ter plekke aangegeven, dan is de kans zeer aanwezig dat ik dit niet kan doen.
4.2 Bij het zetten van gastenhenna is het voor mij belangrijk dat ik niet middenin de drukte zit. Daarmee bedoel ik bv. dat er mensen binnen 1 meter van mij en de gast af zitten, en/of heel dicht in de buurt dansen etc waardoor men tegen ons aankomt.
4.3 Gastenhenna kan per uur betaald worden of per persoon. We overleggen van tevoren hoe het daarmee zit en dan ga ik aan de slag. Het uurtarief is handig indien de henna door 1 persoon wordt betaald. Als ieder voor zichzelf afrekent, dan is het makkelijker om per design te betalen.
4.3.1 Bij gastenhenna op basis van uurtarief: ik probeer in een uur zoveel mogelijk mensen te voorzien van henna. Het is hierbij belangrijk dat ze ook vlot na elkaar aanschuiven. Gaat het allemaal soepel, dan kan ik in één uur minimaal 12 simpele designs aanbrengen.
4.3.2 Wordt er tussendoor geen henna gezet, bijvoorbeeld omdat men aan het dansen is, hapjes worden geserveerd, etc, dan blijft het uur wel doorlopen!
4.4.1 Gastenhenna per persoon: hierbij kan men zelf kiezen “hoeveel” henna zij willen en dan rekenen zij zelf met mij af. Hiervoor kunnen ze eventueel iets kiezen van mijn pagina: www.lovehenna.nl/lovehennadesigns. Hierop zijn foto’s te vinden met bijbehorende prijzen. Zelf een ander design opzoeken kan uiteraard ook.
4.4.2 Gastenhenna dient aansluitend voor of na de bruidshenna plaats te vinden. Indien ik bijvoorbeeld met de bruid klaar ben, dan wil ik na maximaal 20 minuten weer verder kunnen werken.
4.5 Indien er meer gasten henna willen dan van tevoren met mij besproken was, is het mogelijk dat ik dit niet kan doen wegens tijdsgebrek.

5.OVERIGE AANDACHTSPUNTEN
- zorg voor voldoende ruimte en veel licht
- goed stil zitten, dus niet uitbundig praten of lachen
- geen gasten die te dicht op ons zitten of om de paar minuten komen groeten
- geen groepsfoto-sessie houden tijdens het aanbrengen van de henna, dit staat niet mooi op foto’s (mijn rug staat er dan elke keer op) en het is ook storend tijdens het aanbrengen van de henna. Bovendien is de kans op ongelukjes/vlekken dan erg groot.
- geen onderbrekingen tijdens het henna zetten, zoals dat ik “verplicht” word om te stoppen omdat er bv groepsfotos moeten worden gemaakt, de bruidegom binnenkomt en naast jou komt zitten; of omdat het eten wordt geserveerd etc.
- Ik werk alleen op ladies-only gelegenheden, dus niet op feesten waar ook mannen aanwezig zijn.
- Tijdens het henna zetten is het weleens voorgekomen dat de bruidegom ook naast de bruid zit gedurende lange tijd. Uiteraard is ook dit voor mij niet wenselijk.
- henna is verkoelend, vooral je voeten kunnen erg koud worden na het aanbrengen van de henna. Houd daar rekening mee; indien je het gauw koud hebt kun je misschien een kruikje klaarleggen voor jezelf.
- als je een jurk draagt, dan is het handig om een (korte) legging eronder te dragen, zodat de jurk gerust omhoog gehesen kan worden. De uiteinden van je jurk kan ik dan "in de legging stoppen" zodat hij niet telkens terug omlaag valt.

 

Heb je vragen of mocht er in de tussentijd iets zijn, kun je me natuurlijk altijd bereiken, mijn telefoonnummer is 0641322786.

Graag ontvang ik van jou per mail een bevestiging dat je bovenstaande hebt gelezen en akkoord gaat.

Succes alvast met alle voorbereidingen voor de bruiloft!

Met vriendelijke groet,
Farah Sayeed

www.lovehenna.nl

 

________________________________________________________________

Om je datum vast te leggen, vul onderstaand formulier in. 

Let op: Hebben wij elkaar niet via je telefoonnummer/whatsapp gesproken? Vermeld dan in het bericht s.v.p. via welk kanaal je mij hebt gesproken en wat jouw gebruikersnaam is, zodat ik onze gesprekken nog kan terugvinden. 

Na het verzenden van dit formulier staat jouw datum vast en krijg je binnen 5 dagen een bevestiging. Neem kennis van bovenstaande informatie en voorwaarden, alvorens je overgaat tot het vastleggen van jouw boeking. Met het invullen van onderstaand formulier geef je aan akkoord te gaan met het bovenstaande!
Indien je nog vragen hebt, verneem ik het graag.

 

Liefs, Farah

  

Boekingsformulier

Ik heb bovenstaande info en de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.
Ik heb de aanbetaling overgemaakt.